Edycja wakacyjnych szkoleń dla nowych studentów UWM

Dokumenty na studia już złożone, a do roku akademickiego pozostało jeszcze trochę czasu. Można cieszyć się zasłużonymi wakacjami i czasem wolnym.

Można też poczuć klimat studiów jeszcze przed październikiem, poznając wyjątkowych ludzi, którzy również dopiero co zaczną studia i wykorzystać ten wolny czas biorąc udział w prestiżowych kursach z zarządzania lub marketingu internetowego. W ten sposób możesz podnieść swoje kwalifikacje, a tym samym konkurencyjność na międzynarodowym rynku pracy. Co brzmi lepiej? :)

A jeśli powiemy Ci, że możesz wziąć udział w tego typu projekcie i dzięki dofinansowaniom mieć pokryte 100% kosztów? Zastanawiasz się pewnie gdzie jest haczyk? W zasadzie nie ma, o czym w ciągu ostatniego roku przekonało się już ponad 2000 studentów UWM, biorąc udział w naszych szkoleniach.

Jest tylko jedno małe "ale". W projekcie dofinansowanie mogą uzyskać wyłącznie osoby, które:

1. mają ukończony 18. rok życia (z tym raczej nie ma problemu);
  2. posiadają wykształcenie max średnie (dzięki czemu tegoroczni maturzyści oraz studenci I stopnia i jednolitych magisterskich się kwalifikują);
  3. w momencie składania wniosku, na terenie woj. warmińsko-mazurskiego:
  • pracują LUB
  • uczą się/studiują LUB
  • mieszkają lub są zameldowani.

Oznacza to, że jeśli zaczynasz studia od października i nie pochodzisz z woj. warmińsko-mazurskiego, jedynym warunkiem kwalifikującym Cię do projektu będzie wskazanie adresu stancji w Olsztynie. Osoby z Olsztyna i pozostałych miast Warmii i Mazur mogą wziąć udział podając swój adres zameldowania.

edycjawakacyjna1

W okresie wakacji, specjalnie dla "pierwszoroczniaków" proponujemy 2 rodzaje kursów:

• Zarządzanie projektami- dwa akredytowane szkolenia z najpopularniejszych metodyk: PRINCE2® i AgilePM®, po których uczestnicy mogą uzyskać wartościowe, międzynarodowe certyfikaty podnoszące kwalifikacje z zakresu zarządzania.
  • Marketing internetowy i G Suite - dwa praktyczne szkolenia z narzędzi SEO i marketingu internetowego oraz narzędzi G Suite, po których uczestnicy uzyskają certyfikaty uczestnictwa, potwierdzające zdobycie kompetencji z zakresu marketingu i pracy online.

Szczegółowy opis i program szkoleń po kliknięciu w powyższe tytuły.

Terminy i miejsca kursu dla wszystkich pierwszorocznych:

Nidzica (noclegi w Zamku):

• Zarządzanie projektami: 24-28 września (5 dni)

Mrągowo (ośrodek w okolicach jeziora):

• Marketing internetowy: 21-23 września (część I) i 28-30 września (część II) - edycja weekendowa.

Ze względu na fakt, że informacja dotarła do ok. 6000 osób, które rozpoczną w tym roku swoją przygodę z UWMem, a liczba miejsc jest mocno ograniczona, o przyjęciu decyduje kolejność zapisów online.

Chcesz wziąć udział w projekcie?

1. Wypełnij krótki formularz zamieszczony poniżej.
  2. Wstępnie wybierz termin, który Ci najbardziej odpowiada oraz podaj dane niezbędne do zakwalifikowania.
  3. W ciągu max 7 dni skontaktujemy się z Tobą telefonicznie lub mailowo i przedstawimy wszystkie szczegóły.

PS zgłoszenie online nie jest zobowiązujące, dlatego jeżeli jeszcze się wahasz, lepiej zrobić to teraz i później ewentualnie wycofać chęć udziału, niż stracić możliwość gdy limit miejsc zostanie osiągnięty. Decyzja należy do Ciebie!

Zarejestruj się: