III Ogólnopolska Konferencja Naukowa Człowiek i społeczeństwo

Serdecznie zapraszamy to wzięcia udziału w III Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej Człowiek i Społeczeństwo, która odbędzie się 28.08.2020 r. Z uwagi na obecną sytuację spotkanie przybierze formę online.

Podczas konferencji chcielibyśmy dać możliwość jej uczestnikom przedstawienia swoich wyników badań dotyczących głównego zagadnienia. Zachęcamy do przygotowania krótkiego wystąpienia dotyczącego autorskich badań naukowych, przeglądu literatury i materiałów źródłowych, a także przedstawienia tematyki związanej z człowiekiem, jego funkcjonowaniem w społeczeństwie, czy kwestii związanych z procesami zachodzącymi w nim.

Do uczestnictwa zachęcamy gorąco studentów, doktorantów czy inne osoby związane z nauką.

Komitet naukowy konferencji:
dr hab., prof APS Małgorzata Makiewicz
dr hab., prof. APS Anna Odrowąż-Coates
dr Jan Amos Jelinek
dr Agnieszka Pawlak
mgr Marta Chojnacka
mgr Aleksandra Drążkiewicz

Osoba, która zgłosi swój udział otrzyma na adres mailowy podany w procesie rejestracji link do platformy, na której odbędzie się spotkanie.

Szczegółowe informacje o harmonogramie otrzymacie Państwo po zaakceptowaniu zgłoszenia przez Komitet Organizacyjny. Zgłoszenia można wysyłać do 25.08.2020 r. do godz. 20:00 poprzez wypełnienie formularza.

Koszt uczestnictwa czynnego wynosi: 149 zł

Koszt uczestnictwa biernego: 59 zł

Laminacja zaświadczenia: 4 zł

Artykuł w monografii + wystąpienie: 279 zł ( przy rejestracji do 17.08.2020)

Artykuł w monografii + wystąpienie: 379 zł ( przy rejestracji po 17.08.2020)

Artykuł w monografii: 250 zł

Zaświadczenia o udziale, a także faktura zostanie wysłana listem poleconym do 3 dni roboczych od daty zakończenia konferencji na adres podany w procesie rejestracji.