Uzupełnij test, aby wygenerować zaświadczenie o ukończeniu kursu.

Current Status
Not Enrolled
Price
Wewnętrzny
Get Started
This szkolenie is currently closed
Szkolenie
Autor
  • Jak uchronić dziecko przed przemocą seksualną?
  • Jaka jest skala problemu wykorzystywania seksualnego nieletnich?
  • Kim są sprawcy, czyli kto stanowi zagrożenie dla dziecka?
  • Jakie objawy wykorzystywania przejawiają się w poszczególnych obszarach życia?
  • Dlaczego krzywdzone dzieci milczą?
  • Czym jest Zespołu Stresu Pourazowego?
  • Jakie są inne konsekwencje psychospołeczne przemocy?

W tym kursie kompleksowo odpowiadamy na te i inne ważne pytania dotyczące bezpieczeństwa dzieci i skutecznej ochrony przed wszelkimi formami molestowania seksualnego.

W ramach kursu otrzymasz:

• Ponad 8h materiałów wraz z paskiem postępu realizacji kursu
  • 6 modułów z wideolekcjami tematycznymi
  • Łącznie 18 nagrań zawierających esencję wiedzy eksperckiej
  • Praktyczne studia przypadków wynikające z ponad 15-letniego doświadczenia
  • Dostęp do materiałów na specjalnie dedykowanej platformie
  • Certyfikat ukończenia kursu potwierdzający nabyte kompetencje
  • BONUS: dostęp do nagrania webinaru

Serdecznie zapraszamy!

• Card image cap
    dr n. społ. Marcin Bednarczyk

Psycholog, seksuolog, biegły sądowy. Założyciel i prowadzący Centrum Mediacji i Ekspertyz Sądowych w Radomiu. Na co dzień zajmuje się profilaktyką, diagnozą oraz interwencją związaną z przemocą, w tym z przemocą seksualną, podejmowaniem przez dzieci i młodzież ryzykownych zachowań seksualnych, a także cyberprzemocą oraz problemem krzywdzenia dzieci w rodzinie. Autor wielu publikacji na ten temat. Prowadzi liczne wykłady, szkolenia oraz zajęcia dla profesjonalistów, rodziców i uczniów. Prywatnie podróżnik i kapitan jachtowy, odwiedził około 70 krajów na pięciu kontynentach, w tym wyprawy z plecakiem do Ameryki Południowej i Azji.

Szkolenie zawartość

Rozwiń wszystko